Verë e Bardhë

Eko është markë vendore e verërave të prodhuara në Rahovec.

Eko do të thotë: ekologjik, ekonomik, cilësi të lartë, shije fantastike, zgjedhje me kujdes e rrushit, fanatizëm në vlera cilësore etj.

Eko është markë e familjes Hoxha nga Rahoveci, familje kjo me traditë shumëvjeçare në kultimivimin e rrushit dhe prodhimit të verërave dhe rakisë.

Dashuria lind që në gotën e parë.