Raki Classic

Rakia e Rrushit Classic është prodhim dhe reçetë e verarisë Eko nga Rahoveci e prodhuar në mënyrë tradicionale.

Preferohet të konsumohet shumë e ftohtë (temperatura nën 0 C).

Kombinoje me meze dhe kënaqu!