Produkte

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon është ndër llojet më të pëlqyera të rrushit në botë. Vera e prodhuar nga ky lloj i rrushit cilësohet ndër verërat më të mira...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Vranac

Lloji i rrushit Vranac i Zi është tip regjional i rrushit. Metoda tradicionale e përpunimit jep verë me kualitet të lartë, ngjyrë rubin...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Merlot

Merlot ka prejardhje nga Franca dhe njihet ndër verërat më të përhapura në botë. Tanina e ulët e bën këtë verë tejet të konsumueshme...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Sheshi i Zi

Sheshi i zi është lloj i rrushit vendor dhe i vjetër me mijëra vite. Mënyra e përpunimit të verës Sheshi i Zi është tradicionale dhe...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Gamay - Game

Gamay është lloj i rrushit që kultivohet në Francë dhe në vendet ku kushtet klimatike dhe përbërja gëlqerore e tokës janë të...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Pinot Noir

Pinot Noir është lloj i rrushit që kultivohet në tërë botën dhe natyrisht edhe në Kosovë. Në dallim nga llojet e tjera të rrushit Pinot Noir...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Shiraz

Shiraz është lloji i rrushit që rritet kryesisht në Australi, Kaliforni, Kil por që origjinën e ka nga Franca. Ky lloj i rrushit mjaftë i njohur në botë...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Rizling Italian

Rizling italian është lloji i rrushit që rritet kryesisht në Itali dhe në Gjermani. Vera e prodhuar nga ky rrush konsiderohet...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Amelisa

Eko bodrumi trashëgoi kulturën e prodhimit të verës së pastër natyrale të përpunuar në mënyrë tradicionale. Vera ka cilësi të lartë...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Verërat 0.2l

Këtu i keni produktet nga Eko që prodhojnë verën 0.2l.
Dashuria lind që në gotën e parë.

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Verë e kuqe

Eko është markë vendore e verërave të prodhuara në Rahovec. Eko do të thotë: ekologjik, ekonomik, cilësi të lartë, shije fantastike...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Verë e bardhë

Eko është markë vendore e verërave të prodhuara në Rahovec. Eko do të thotë: ekologjik, ekonomik, cilësi të lartë, shije fantastike...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Bureto

Rakia e rrushit Bureto është prodhim dhe reçetë e verarisë Eko nga Rahoveci e prodhuar në mënyrë tradicionale. Për një distancë të gjatë...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Raki Classic

Rakia e rrushit Classic është prodhim dhe reçetë e verarisë Eko nga Rahoveci e prodhuar në mënyrë tradicionale. Preferohet të konsumohet...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë