Bureto

Rakia e Rrushit Bureto është prodhim dhe reçetë e verarisë Eko nga Rahoveci e prodhuar në menyrë tradicionale.

Për një distancë të gjatë kohore ruhet në kasa druri të zgjedhura me kujdes.

Preferohet të konsumohet shumë e ftohtë (temperaturë nën 0 C).

Kombinoje me meze dhe kënaqu!