Amelisa

Eko bodrumi trashëgoi kulturën e prodhimit të verës së pastër natyrale të përpunuar në mënyrë tradicionale.

Vera ka cilësi të lartë fal kushteve ideale klimatike, substratit të shëndoshë ekologjik dhe varieteteve të zgjedhura me kujdes të veçantë.

Vera eko Amelisa ndjellë ndjenjën parajsore të kënaqësisë dhe provohet për tu konsumuar gjithmonë.

Servohet në temperaturë prej 17-20C

Eko Amelisa është vera e vetme vendore e këtij lloji.