Slide background layer1-sublayer1 layer1-sublayer2
E

Çështë Eko ?

Eko është markë vendore e verërave të prodhuara në Rahovec. Eko do të thotë: ekologjik, ekonomik, cilësi të lartë, shije fantastike...

Lexo më shumë
H

E cilës familje është Eko ?

Eko është mark e Familjes Hoxha nga Rahoveci, familje kjo me traditë shumëvjeçare në kultivimin e rrushit dhe prodhimit të...

Lexo më shumë
S

Synimi i Familjes Hoxha ?

Familja Hoxha synon të bëhet prodhuesi më i madh i verërave dhe rakisë në vend. Sot vera Eko është e pranishme në Kosovë, Mal të Zi...

Lexo më shumë

Na ndihmoni që të jemi akoma më të mirë!

Produktet

Disa prej produkteve nga Eko

Rizling Italian

Rizling italian është lloji i rrushit që rritet kryesisht në Itali dhe në Gjermani. Vera e prodhuar nga ky rrush konsiderohet...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Sheshi i Zi

Sheshi i zi është lloj i rrushit vendor dhe i vjetër me mijëra vite. Mënyra e përpunimit të verës Sheshi i Zi është tradicionale dhe...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Gamay - Game

Gamay është lloj i rrushit që kultivohet në Francë dhe në vendet ku kushtet klimatike dhe përbërja gëlqerore e tokës janë të...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë

Pinot Noir

Pinot Noir është lloj i rrushit që kultivohet në tërë botën dhe natyrisht edhe në Kosovë. Në dallim nga llojet e tjera të rrushit Pinot Noir...

Kualitet i lartë
Lexo më shumë